4 benodigdheden voor een sportieve zondag op het veld

Sta jij elke middag te zweten op de sportband en laat je jouw spieren het werk doen terwijl ze de ene na de andere dumbell tillen? Of zet je jouw sportieve prestaties toch liever neer in teamverband tijdens een lekker potje voetbal, hockey of misschien wel handbal? Bij beiden kunnen wij in ieder geval een goede voorstelling maken; en vooral teamsporten is natuurlijk twee vliegen in één klap…

Gezelligheid en sporten, wat wil een mens nog meer? Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw sportieve middag op het veld er een voor in de boeken wordt? Dat je geen last hebt van irriterende haren, een vervelend zittend sport rokje of -broekje en je er gewoonweg een topmiddag van maakt? Lees snel met ons mee voor vijf benodigdheden die jij niet mag vergeten voor een middagje op de club!

  • Haarbandje

Misschien vind je het niet per definitie het toppunt van mode, en zou je het ook liever niet dragen, maar vergis je niet; een haarbandje in jouw sporttas is een oplossing voor vele problemen! Waait het op de zondagmiddag toch een stukje harder dan verwacht, of blijkt het elastiekje dat je mee hebt voor je paardenstaart ineens slap? Een haarbandje kan een hoop gedoe besparen en jou de perfecte wedstrijd laten spelen!

  • Sportbandje voor jouw sporthorloge

Als jij een strever bent die zijn of haar sporthorloge zelfs tijdens wedstrijden draagt om sportieve prestaties te tracken, kan het wel eens voorkomen dat het bandje gaat irriteren aan je pols. De oplossing? Zorg ervoor dat je een sport bandje voor jouw sporthorloge koopt. Op internet vind je verschillende hippe en praktische modellen, of je nou voor Apple watch, Smart watch of Xioami mi bandjes wil gaan!

  • Zonnebrand

Ja Ja, je denkt misschien dat de meeste zondagen dat jij een potje voetbalt of een strafcorner op het hockeyveld neemt niet per se zonovergoten zijn, en soms nog wel eens regenachtig, maar ook in Nederland kan juist de zon meer branden dan je verwacht. Zorg er dus voor dat – ook al is het een licht zonnetje – je je goed insmeert met een zonnebrand. Het zou immers zonde zijn als je ’s avonds naast de spierpijn, ook nog eens ontzettend last hebt van een verbrand voorhoofd of onderarmen, nietwaar?

  • Je goede humeur!

Tot slot, een must voor elke wedstrijd; neem een goed humeur mee. Een humeur zó goed, dat het je niet zou laten beïnvloeden wanneer de wedstrijd niet jullie, maar de kant van de tegenstander opvalt.

Comments zijn uitgeschakeld.